2019-05-23
近排同朋友食飯,發現左一間隱世既餐廳仔,雖然地理位置不算最優秀,但係食物、用餐環境同埋氣氛都好加分,如果想靜靜地同朋友食個飯,呢到都係非常好既選擇!首先要講講我最推介既呢款,招牌豬扒配雞翼(洋蔥汁),一上菜係鐵板磁磁聲,真係見到都流口水點解佢會成為我最鍾意既一碟菜,係因為呢到既豬扒係好簿身既,但就好吸到啲汁,平時食得多厚切,偶爾想食到無肥肉既瘦豬扒,雞翼都係我鍾意既配搭,會因為呢個菜再回來吃!另一個也好吃的推薦係黑松露燴飯,味香之餘不會太杰身,係我鍾意既口感,同行朋友都讚不絕口!另外我地都有叫龍蝦牛柳粒鐵版,牛柳粒調味好好吃,大家都很喜歡,水牛城雞翼,味道都幾好~總括黎講,環境係坐得舒舒,大理石既餐台影相都好靚,服務也很好,喝完酒後侍應都一直幫我地加水,留意我地既需要^-^