2024-12-11
呢間「孖寶發哥豬扒酸辣米線」係間細細間嘅小店,但係好多人排隊,感覺幾受歡迎。**豬扒酸辣米線 🌶️ 米線份量都幾多,夠飽肚🤰。豬扒炸得幾脆,唔會太乾,幾好食😋。酸辣湯底味道幾濃郁🌶️,酸酸辣辣幾開胃,不過食到一半開始覺得有啲鹹🧂。整體味道唔錯,但係如果湯底嘅鹹度可以再調整吓就更好。🤔 米線本身都幾滑溜,配埋啲酸辣湯底同豬扒,都幾夾。👍🍜 **孖寶發哥豬扒酸辣米線**📍錦榮街26號萬義大廈地下9號舖________________#eilidh_lifestyle #foodie #孖寶發哥豬扒酸辣米線 #深水埗美食 #深水埗 #米線 #豬扒 #酸辣米線 #小店 #排隊 #人氣 #美食 #香港美食 #香港小食 #美食推介 #午餐 #晚餐 #抵食 #大份 #開胃 #飽肚 #辣 #hkfoodie #hkfood #相機食先 #推介 #酸辣 #濃郁 #鹹
**豬扒酸辣米線 🌶️
🍜 **孖寶發哥豬扒酸辣米線**