2024-10-08 342 瀏覽
事源,望到豆漿仼飲仲以為自己一定會飲好多杯,原來一杯好飲既豆漿都可以整到咁難飲,怪不得仼飲,但sorry比錢我都5會飲,點解從未飲過豆漿口感好似未隔清啲渣甘,一d都唔滑,感覺飲緊有渣無豆味既水? 我人生未飲過一間甘地獄,今日去到叫左兩個餐,加個蟹粉生煎包套餐係排隊既時候已經望到,粗制濫造,本身一d期望都無,坐低叫完個餐勁快到,一食落口,雞絲酸辣湯變雞件胡椒粉水,本身無期待,到我哋自己加辣椒醋,都叫有返個味喇,繼續食,食食下咬到件雞件臭同腥,我完全癲咗,雞絲粉皮到,都係啦雞絲變雞件,粉皮變粉卷,大佬丫,咩叫粉皮,你連佢係皮都5煮到佢變返皮,點食丫?😂😂😂不如5好做啦⋯到生煎包,招牌野無得輸喇係咪?生煎包個皮厚到防幅射甘,我有食哂既,因為最正常,到個蟹粉生煎包,你得兩個生煎包做招牌菜,都無理由又腥又唔熱,食左一隻,放棄一隻,叫左4隻,覺得呢餐飯好難食,貼錢買難受,最後,結論5值得排,除咗佢個正常生煎包正常少少外,其他都好難食。人哋祥X記個皮做得好好多囉,完。。不喜勿插,真實評論
人哋祥X記個皮做得好好多囉,完。。
不喜勿插,真實評論

2024-10-07
40 分鐘 (堂食)