2022-11-08
🎤別了依然相信 以後有緣再聚🎧,我最好嘅朋友同佢嘅屋企人要嚟開香港啦,希望你哋去到澳洲能夠適應當地生活。隨時返嚟我哋會掛住你㗎😭我哋已經相識咗20年,講真你嘅離開我真係到而家都仲未接受到,所以身為你最好嘅朋友梗係要屈你一餐🤣🤭今晚我要食雞煲😋✏️ order咗以下呢啲東西🙌🏻晚市麻辣雞煲全份 $268晚市雞煲烤魚配料:尚品豚肉片 $88晚市海鮮:花雕梭子蟹(時價)蟶子皇(時價)不在menu,可以電話預訂講真如果幾個人一齊食呢份雞煲真係好鬼夠飽,雖然寫就寫係全份,但係我哋四個人食再加埋其他配料真係飽到反晒肚🤔首先講吓佢雞煲入邊嘅雞肉非常嫩,而且加埋佢哋特製嘅麻辣雞煲醬汁非常入味💕想舔晒成個煲👅另外,仲叫咗其他火鍋配料💁🏻♀️豚肉同埋蟹我自己覺得最吸引,因為打邊爐一定要有肉㗎 !花雕蟹真係好入味💛雖然要提早預訂,但係食到咁入面嘅蟹冇所謂啦🖖🏻
✏️ order咗以下呢啲東西🙌🏻
晚市麻辣雞煲全份 $268
晚市雞煲烤魚配料:尚品豚肉片 $88
晚市海鮮:
花雕梭子蟹(時價)
蟶子皇(時價)
不在menu,可以電話預訂 講真如果幾個人一齊食呢份 雞煲真係好鬼夠飽,雖然寫就寫係全份,但係我哋四個人食再加埋其他配料真係飽到反晒肚🤔首先講吓佢雞煲入邊嘅雞肉非常嫩,而且加埋佢哋特製嘅麻辣雞煲醬汁非常入味💕想舔晒成個煲👅
另外,仲叫咗其他 火鍋配料💁🏻♀️豚肉同埋蟹我自己覺得最吸引,因為打邊爐一定要有肉㗎 !花雕蟹真係好入味💛雖然要提早預訂,但係食到咁入面嘅蟹冇所謂啦🖖🏻