有朋友生日佢好鍾意食日本野, 另一朋友介紹食呢間話有半價刺身~  樓上店, 唔講都唔為意同唔會諗起呢度~~ 裝修似居酒屋同客人應該都主打日本人~~半價刺身拼盤有3款, 壽司拼盤都有幾款, 我地叫左1個大刺身拼盤同2個壽司拼盤, 再叫其他小食~~服務ok同都好態度, 但朋友生日, 買左蛋糕切, staff只係原盒上要自己開, 就比較扣分, 之前打去問佢收唔收切餅費時, 佢只話同要同師傅一齊切先要收費(驚聽錯,我有double confirm係同師傅切???) , 但我心諗三唔識七同師傅切!!??? 好奇怪..... 不過所有食物都有水準, 當然食刺身同壽司拼盤最抵,無話半價就將貨就價, 會想再去~~

豆腐沙律
大皿刺身盛
吞拿魚腩手握壽司
雜錦壽司(特上)
雜菜天婦羅
牛油帶子
雞翼
煎餃子

不過所有食物都有水準, 當然食刺身壽司拼盤最抵,無話半價就將貨就價, 會想再去~~
慶祝紀念
生日