2023-05-29
每位$428 +1,我本人就覺得好抵食。首先佢會有幾款小食俾你無限添食,皮蛋姜、鹽水蜆、南乳齋、黑松露蝦多士、紅糖糍粑同埋一個炸嘅唔知咩瓜,不過其實佢每日都會有少少更改,所以今次食到嘅下一次一定食到。小食之後就會上刺身,五個人或以上就會有一隻超級大嘅刺身船,不過我今次得四個人,所以得刺身碗,不過都好多款式,有蟹、三文魚、油甘魚、八爪魚、赤蝦、鮑魚、北寄貝、翡翠螺、帶子同埋一碗條教咗味道嘅雜錦刺身,同埋今次我哋加咗$238要咗一隻象拔蚌刺身,刺身只係食一次冇得添食,食完刺身之後就會上雞煲,雞煲係可以添食,不過通常都唔會,因為之後係會上火鍋,我哋火鍋係一早預訂嘅老火花膠湯,而火鍋嘅配料係無限添食,而且佢嘅海鮮係有成八至十款都係任食,不過次次都唔同,同埋食食吓之後佢會通知你多咗一啲新嘅海鮮問你,今次就多咗蟹同蠔,不過我又係唔記得影相😂,除咗海鮮之外,亦都有肉類、丸類、餃類同埋蔬菜類等等,真係好多嘢食。飲品選擇亦都好多款式,除咗冇酒精飲品之外,亦都有酒精飲品。甜品就會係有雪條,又或者你可以加$25就有一個叫做雪燕燉椰皇,我今次就叫咗,我覺得好好食,非常推薦!