2018-04-04 190 瀏覽
每次係灣仔午飯時間行過都會想買嚟試下,但又好怕中伏,所以好快就打消念頭,但今次有機會收早,又想買啲嘢返屋企食,無啦啦靈光一閃不如就試下呢間,用一個就算出事都係屋企出事既心情去買,認真咁睇左陣有咩想食,仲要有中文餐單,唔怕睇唔明而買錯野。最後就揀咗雞肉印度香飯同羊肉卷,即叫即製,等咗一陣就可以拎得,當佢知我拎返屋企食就比咗個袋我可以拎走,好好禮貌同服務,一拎咗就馬上趕返屋企,好彩啲嘢食仲未凍得哂。返屋企馬上開嚟試,雞肉印度香飯,本身以為會好重味,點知味道啱啱好,撈少少椰汁食又幾夾。羊肉卷,好重羊味夠足料同啲醬汁好夾,好適合鐘意食羊既我。經過今次之後,下次應該會直接買個羊肉卷係街邊食,一定會再返去食。
雞肉印度香飯
羊肉卷