2024-07-09 1017 瀏覽
收工🌇黎到荃灣廣場,其實都未諗定想食咩🙈。行下行下見到呢間餐廳門外大排長龍,入面滿座,雖然未食過,但估到應該唔會差🤔,加上望落整體環境好舒服好有氣氛,所以我地都跟住一齊排隊,等左三張枱大概十零分鐘就入得去坐。🤗🤗就咁掃掃個餐牌,有幾款主食🍽跟餐再加埋一 都可以💯蚊有找,價錢的確相當實惠吸引⭐️⭐️先上甘荀餐湯🥕同香蒜牛油包🍞, 食到餐湯有少少薑汁味,即刻打開味蕾。個包係微溫,食落幾有口感。冬陰功燒蝦意粉🍝-有4隻大蝦🦐, 味道唔錯法式慢煮焗鴨(半隻)🍗🍖-鴨肉醃得幾入味,焗得剛剛好,好似食緊炸乳鴨咁,再配上青檸🍋和醬汁, 好match!芝士松露薯條🍟-少少鹹卜卜脆!一路食都見到出面仲有客人排隊入座,店員係8點半左右同每一枱客人交待會截單,我就偷偷地掃qr code 落左個梳乎里pancake🍰 同朋友慶生,雖然無得加祝福字句,但店員好細心插左生日牌同蠟燭🎂,朋友見到收到十分之驚喜!🍭

冬陰功燒蝦意粉🍝
-有4隻大蝦🦐, 味道唔錯

法式慢煮焗鴨(半隻)🍗🍖

芝士松露薯條🍟
-少少鹹卜卜脆!

2024-07-05
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日