2017-12-29 1177 瀏覽
地點位置如果唔係識飲識食朋友介紹嚟,真係搵唔到,門口亦都唔顯眼。 入到去女侍應,殷勤的服務就真係攞曬分,二話不就立刻送上熱"芝麻茶",還細心解說飲完唔眼瞓可以晚上放心入用。果晚又真。係有覺好瞓喎"芝麻茶"入口滑好清香芝麻味。小本經營,手寫餐牌,另一原因係廚師都會因應當日食材新鮮與否,將餐單有所修改。小菜幾十蚊就有交易,合乎經濟原則,係洗係尖沙咀食貴嘢。見隔離枱,叫的小菜,好夠火喉,下次要來試吓。豉油應該係自己調教 , 咸度適中,好好味,如果有芫荽供應就更加好。湯底越煲越野味,食完都唔覺口渴,應該係真材實料,好鮮味!唔係搵味精溝出嚟推介!自製牛丸大大粒,口感有的似山竹牛肉,跟火鍋都幾夾,第二間食唔到。推介2! "自家即製響鈴"上枱仲係熱辣辣, 好鬆好脆! 即製響鈴我都係第一次食。牛肉 脂肪度均勻 唔會太肥亦都唔會太就啱啱好!湯底裏面跟的花甲 ,有我成半隻手咁大 , 份量都唔少有成七八隻,真係新鮮食落口非常甜。

"芝麻茶"入口滑好清香芝麻味。

牛肉 脂肪度均勻 唔會太肥亦都唔會太就啱啱好!

2017-11-16
  • 自家即製響鈴