2024-04-15
今日終於有時間黎到呢間位於屯門嘅鋒哥廚房。佢哋個烤魚任食雞煲打邊爐一向好多人推介,好期待可以喺度食一頓豐富晚餐啦!佢哋嘅烤魚首先已經好夠水準,之後嘅麻辣雞煲更係任食,最後再配埋火鍋!已經好準備掃去大半部份肚腩㗎喇!🔔🤝🤝🤝蕃茄烤魚🤝🤝🤝首先,冇得頂佢嘅蕃茄烤魚質素!食落後先知夠優質,魚肉新鮮嘅,蕃茄酸酸甜甜嘅味道,烤得完美,配埋魚肉,簡直就係美味極啦!😊😊😊爆汁麻辣雞煲😊😊😊然之後就嚟個麻辣雞煲!可以任食,真係罕有。熱辣辣雞肉,麻辣得黎唔會喉嚨痛,再配埋啲香料,麻辣香四溢😺😽😽😽火鍋來襲 - 黑蒜豬骨湯😽😽😽黑蒜豬骨湯湯底厚厚一層,加上豬骨嘅營養,再配埋黑蒜嘅味道😚👐👐👐 蟹 👐👐👐再食蟹,我保證你會話多幾次“抵食”。蟹肉鮮美彈牙,味道一流!🙌🏼太好食到簡直畀你感到驚訝!✊🏼✊🏼✊🏼香煎蒜蓉烤蠔✊🏼✊🏼✊🏼蒜蓉烤蠔非常出色😻最掛住佢嘅仔蒜味,夾埋蠔仔本身嘅鮮甜,真係勁多口感!最後,佢嘅價錢絕對係物超所值,呢度嘅食物真係唔錯,大眾化價錢但又食得好滿足!
😊😊😊爆汁麻辣雞煲😊😊😊然之後就嚟個麻辣雞煲!可以任食,真係罕有。熱辣辣雞肉,麻辣得黎唔會喉嚨痛,再配埋啲香料,麻辣香四溢😺 😽😽😽 火鍋來襲 - 黑蒜豬骨湯😽😽😽黑蒜豬骨湯湯底厚厚一層,加上豬骨嘅營養,再配埋黑蒜嘅味道😚