2017-07-02 796 瀏覽
一大班人夜晚六點幾到呢間餐廳,我地未齊人佢都俾我地入住先,入到佢地既房坐,環境幾舒服。👍🏻食物種類都離唔開係意粉,見到佢地話採用橄欖油炒意粉,幾健康👍每人叫左一份加杯飲品,大家都share黎試下。叫左份芝麻醬手撕雞配飯,雞都ok多,我最鐘意佢個汁😂配飯一流,而且佢都俾好多。另外一個意式燉牛肉,牛肉都ok,都林口既,個汁就特別啲,少少辣辣地會越食越上癮既汁跟著就忌廉三文魚意粉,個汁都係平時想大家想像食開既汁,佢就會重啲忌廉味,三文魚都ok蜆肉意粉就真係黎到都嚇一跳,佢比咁多隻蜆,啲蜆多到我差啲睇唔到啲意粉😂味道幾好既白汁雞肉磨姑大通粉,個賣相幾靚仔,食落就同忌廉個個差唔多,都唔錯👍另外叫一份都係大通粉,佢係辣蕃茄燈籠腸大通粉,個人比較鐘意呢款多啲,味道特別啲之餘番茄健康啲👍叫咗份意式雲吞,個汁紅紅地,我以為係意粉😂原來係雲吞,都幾特別,雲吞嘅餡都幾足料。最後係蕃茄既意粉,係大家想像到既味道,都唔錯係一間唔錯既餐廳,平靚正,環境都坐得幾舒服,冇限時。
每人叫左一份加杯飲品,大家都share黎試下。

最後係蕃茄既意粉,係大家想像到既味道,都唔錯

係一間唔錯既餐廳,平靚正,環境都坐得幾舒服,冇限時。
2017-07-02