2018-06-23 191 瀏覽
聽講新開,放工就去食下!鋪頭都算易搵,喺正譚仔3哥對面😂!我等位都等左一段時間呀,起碼30分鐘。不過入座叫位都叫好順暢,可能店仔細細啦。Menu都幾吸引,有好多野係好吸引人去食,例如喇沙類同飲品類!格黎枱杯野飲(芒果沙冰)真係有成隻手掌咁高架!!!!好期待好期待既素菜喇沙終於到,你知架啦,要食到素喇沙唔係咁容易架!好可惜一放入口有少少失望,個湯唔夠香濃,雖然賣相好靚。同埋配油麵真係好唔match.... 如果配金邊粉或河粉,相信會match好多!好彩豆卜都無雪味,吸曬d汁。素春卷又係少少失望,雖然賣相靚。個皮咬落去係脆既,但脆得來都偏硬。。。入面的餡料都無咩驚喜,粉絲居多,如果唔點個泰式辣醬其實唔算好有味,有少少淡。。。最後其實我覺得個甜品出得早左,我剛開始食個麵就上左啦。佢本身係凍,但到我食已經變左室溫!睇個樣完全no idea佢係d咩,其實佢係叫班蘭椰絲卷。食落又係偏淡啦,基本上除左綠色顯示到佢係班蘭之外,味道上又真係唔覺。好彩入面既椰絲唔會太難咬硬身,配上少少cream都算易入口。我男朋友話好膩,食左一啖就唔肯再食,要我食鬼曬。可能店員好忙,所以有少少大意。話說佢收碗果陣將一隻碗
聽講新開,放工就去食下!

鋪頭都算易搵,喺正譚仔3哥對面😂!

格黎枱杯野飲(芒果沙冰)真係有成隻手掌咁高架!!!!

!好彩豆卜都無雪味,吸曬d汁。

素春卷又係少少失望,雖然賣相靚。

個皮咬落去係脆既,但脆得來都偏硬。。。

!睇個樣完全no idea佢係d咩,其實佢係叫班蘭椰絲卷。

可能店員好忙,所以有少少大意。話說佢收碗果陣將一隻碗疊上去另一隻滿曬湯既碗上,搞到下面隻碗d湯流到成枱都係
佢仲要勁遲先發現,如果個客唔 好老脾或者整dirty左佢地件衫就大件事。好彩佢都勁講"唔好意思",我地都體諒佢做野係好辛苦既!