2017-05-20 743 瀏覽
返嚟香港都幾年,一直都有聽講話 Doraya 好正,次次行過銅鑼灣見到都勁多人圍住等,今晚終於的起心肝排一排,會一會個個都話正的🐟生飯!其實都唔算排左好耐,二十分鐘,一坐低都諗好要食乜。我要左個海膽+三文魚子定食,男友就要藍鰭吞拿魚扒定食,加$10 upgrade 左個蜆湯,$15 要個納豆(我的摰愛),仲要埋個帆立貝刺身❣️一定 upgrade 要蜆湯,好多!唔記得影,帆立貝刺身好鮮甜肥美海膽+三文魚子定食超,認真好食過我晌築地食嗰D,海膽甘甜配上三文魚子的鮮味,再加埋D shiso leaves 一齊,通常D人都扲開唔食,識食就會將佢地搣成小塊,撈埋一齊食,增添清新味感藍鰭吞拿魚扒都好好味,好鐘意佢灼左少少,散發油香,肥而不膩,啖啖肉個納豆都好正中,仲比左好夠葱花,撈飯食完好滿足,好後悔咁遲先嚟試,以後會多D嚟,食匀晒個 menu

一定 upgrade 要蜆湯,
好多!

唔記得影,帆立貝刺身好鮮甜肥美

海膽+三文魚子定食超

個納豆都好正中,仲比左好夠葱花,撈飯

食完好滿足
,好後悔咁遲先嚟試,以後會多D嚟,食匀晒個 menu