2021-03-27
即慶同朋友去左呢間餐廳食Lunch,對呢間餐廳完全無期待,只係諗住搵個地方坐下!坐低一人叫左一個Lunch,印象中係50蚊以上,100蚊以下嘅價錢,Lunch係包括一個餐湯及一碟main course同埋一杯餐茶嘅!餐湯係洋蔥湯,味道ok ge,係西式湯,自己煲果種,食得出係有心機整嘅,唔係例湯。Main Course我朋友叫左個burger餐,上枱擺盤都幾精美!我朋友話味道好出色嘅!一百蚊以內嘅價錢係好抵食咁話!之後到我嘅Main Course嘞!呢個時候,我真係覺得有驚喜嘞!個龍蝦意粉,我想像中係幾粒仔龍蝦肉果種,無諗過一上枱係有半隻龍蝦喺度!仲有一大揸蟹籽喺龍蝦上面!而最出色嘅係,佢個意粉sauce係自己整嘅,食得出淡忌廉果種清新嫰滑嘅味道!我覺得一百蚊以內,有咁嘅質素,喺香港地應該無乜可能!非常之抵食!美中不足係杯餐茶少甜左都係正常甜嘅!下次我會選擇叫走甜!我嘅評語,呢間餐廳係值得一試再試嘅餐廳!
美中不足係杯餐茶少甜左都係正常甜嘅!下次我會選擇叫走甜!
我嘅評語,呢間餐廳係值得一試再試嘅餐廳!