2022-06-17 101 瀏覽
“豪華週末早餐"有酵母麵包,雞扒,煙肉,煙三文魚,松露炒蛋,沙律菜和矜貴的蜜瓜。酵母麵包面上有牛油果粒同蕃茄粒,三文魚有兩大片,炒蛋嫩滑有好香嘅松露味,幾滿足下。"烤慢煮BBQ豬肋排"由於係慢煮再烤過,所以啲肋排好腍,我諗就算老人家小朋友都可以容易入口。啲薯條又好鬆脆亦都好大條,即係用啲大嘅薯仔做嘅,幾好吖。飲品多樣化,嚴格啲嚟講係啲咖啡產品多樣化,我就揀咗"棉花糖泡泡咖啡",只有凍嘅選擇,夏天的絕配飲品,又有棉花糖喺面同埋有啲cream,喜歡喜歡。朋友叫咗"抹茶鮮奶",有香濃抹茶味仲有拉花,圖案係隻貓,我諗如果係貓迷未必捨得飲落肚。是日精選蛋糕係"布甸蛋糕",也是靚靚的。

• 抹茶鮮奶