2023-10-27
前幾日同班姐妹一齊食飯,突然想食中餐,上網就搵左間係附近嘅八方庭。•*¨*•.¸¸☆話梅涼瓜•*¨*•.¸¸☆推介:3.5/5叫嚟當前菜,酸酸尾尾咁幾開胃!•*¨*•.¸¸☆川味水煮牛肉•*¨*•.¸¸☆ 推介:5/5水煮牛肉辣到我流晒大汗,啲辣椒🌶️真係唔可以睇小,又香又辣,越食越辣!真係好正🤪•*¨*•.¸¸☆蓮藕煎肉餅•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5肉餅煎到外面脆卜卜,入面又勁juicy!•*¨*•.¸¸☆蜜汁脆薯牛仔粒•*¨*•.¸¸☆ 推介:5/5好好食呀呢碟蜜汁脆薯牛仔粒,因為佢加左蜜汁唔會好鹹,有少少甜甜地好岩我口味,牛仔粒仲好嫩嫁啲肉!•*¨*•.¸¸☆鴛鴦蝦球•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5鴛鴦蝦球外脆內軟,脆卜卜嘅外皮好好食,入面嘅蝦肉有好彈牙,加埋啲醬就更加好食!
叫嚟當前菜,酸酸尾尾咁幾開胃!
水煮牛肉辣到我流晒大汗,啲辣椒🌶️真係唔可以睇小,又香又辣,越食越辣!真係好正🤪 •*¨*•.¸¸☆蓮藕煎肉餅•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5
肉餅煎到外面脆卜卜,入面又勁juicy! •*¨*•.¸¸☆蜜汁脆薯牛仔粒•*¨*•.¸¸☆ 推介:5/5
好好食呀呢碟蜜汁脆薯牛仔粒,因為佢加左蜜汁唔會好鹹,有少少甜甜地好岩我口味,牛仔粒仲好嫩嫁啲肉! •*¨*•.¸¸☆鴛鴦蝦球•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5