2018-04-11 347 瀏覽
朋友飯聚,簡左好耐無去既Jamie's itailian,可能因為係星期六,所以都算多人,訂枱時本來request要近窗邊位置,但安排唔到,不過都安排左梳化位置比我地。同朋友叫左個白汁藍貝,加$40要多個蒜蓉包,另外order左個rib-eye同埋龍蝦risotto,青口先到白汁煮得好好味,藍貝份量都唔少,本身都有兩片麵包跟埋,但好硬,唔好食,反而加錢既麵包好食好多,所以如果order建議加錢要客蒜蓉包,因為用黎點汁食非常好食。rib-eye要左medium well,味道不過不失,risotto龍蝦非常鮮甜,但risotto係偏辣,唔係creamy個種,味道我同朋友都唔太喜歡,所以下次應該唔會再叫。服務都算唔錯,大部份staff都有笑容,不過餐廳環境偏嘈,如果食飯傾計可能唔太適合,個人非常推介白汁藍貝,價錢唔貴,亦都非常好食。
味道不過不失,

2018-04-08