2022-01-07
一聽個名牛脾氣 就知呢間餐廳主打食牛啦 入去之前都有啲擔心店員有牛脾氣 點知店員態度服務都超好🙈雞皮餃子🥟呢碟小食幾特別 餃子嘅皮係一片厚身嘅雞皮 炸到外脆內軟 咬落口仲好juicy😼全日套餐B 牛舌飯有份沙律再加汽水配嘅 沙律都幾足料㗎 除咗有雜菜之外 仲有火龍果 配埋柚子醋都幾開胃😝 牛舌飯份量幾多 除咗有好多飯之外 牛舌有接近10片😮 真係冇乜見過牛舌飯有咁多片 另外仲有一碟醬汁 蒜香味幾重🤤美國prime牛小排特盛套餐有份沙律配 呢份沙律有啲特別 有啲小龍蝦沙律喺面🥰 令原先嘅火龍果雜菜沙律更加好食 見到有石燒牛 女朋友即刻心心眼😍 話好想食 我哋嗌咗特盛 牛小排份量真係好多 半肥瘦嘅雪花牛小排 食落牛味重 仲油香十足🐮 另外有碟甜甜地嘅醬汁同埋鹽 個人覺得牛小排配鹽嚟吊味會好食啲🤪 簡簡單單已經好好食 飯上面有飯素 真係好好送飯食物質素幾好 而且店員好有禮貌 有好詳細介紹唔同牛嘅特點 等我哋可以容易啲選擇😗
雞皮餃子🥟
全日套餐B 牛舌飯