餐廳裝修以恐龍🦖為主題,原來係食日本菜!有落場時間,6點先開返晚市,仲有酒精類飲品提供添🍻.🥣夏威夷肥仔(半份)🥣:💰$78有4件秘製芝士鰻魚卷,面有好多沙律醬,有炙燒過既味道,壽司餡入面有青瓜+鰻魚+芝士粒+蟹籽,一啖加埋個溶芝士,十分邪惡😈唔洗沾醬油已經夠晒味!🥣明太子芝士蛋黃三文魚🥣:💰$36餐廳出名腐皮壽司,三文魚新鮮彈牙,mix左蛋黃更滑身,醬汁明太子芝士係薄薄一層唔會太漏。🥣炙燒蟹膏厚燒玉子🥣:💰$34腐皮較薄味道少少甜又少少咸,飯好軟熟,面頭有一舊蟹膏mix蟹肉醬,濃郁蟹膏味配一片厚燒玉子,好juicy。🥣蜜糖芥末炸雞🥣:💰$89炸雞一碗份量較多,每件雞粒size都可以一口食到,外脆內嫩皮又薄,蜜糖芥末沙律醬少少攻鼻,感覺唔會好油膩。🥣雞軟骨餃子🥣:💰$69一碟5隻長條形餃子,底部煎到好焦香,頭尾較香脆既餃子皮,中間既餡同日式餃子差唔多,加左雞軟骨更有咬口。🥤豐之秋柚子酒🥤:💰$88一杯約100ml,好清香柚子味,味道似飲緊鮮柚子汁,酸味較重,好開胃,淡淡酒味好易入口!
🥣夏威夷肥仔(半份)🥣:💰$78

🥣明太子芝士蛋黃三文魚🥣:💰$36