2010-06-26 397 瀏覽
元朗開間"么鳳",對喜歡吃此家涼果的男友方先生係一個開心的消息,這個人為愛人去了3次么鳳買點"口痕"零食止痕,現在分享一下所吃過的~舊金桔:次次去次次必買!!生津止渴呢4個字絕對可以喺佢身上搵到!!甜話梅:到目前為止,食過ge話梅佢都算係最好食架啦!一入口係香甜的,食過後一種微甜微鹹ge味道先喺口腔慢慢散開,最重要ge係唔會令人食後口朝難頂唷~金針魚乾:其實唔知有冇打錯個名,但肯定有"金針"2字,一條微辣惹味的魚乾,表面佰清楚見到碎辣椒乾;每條都發發住辛辣魚味,魅力難擋呀~次次一食就唔想停的零食,好食,但需要牙力,因為都幾硬下雖然係老字號,但唔係樣樣都做得出色的,其中的蝦乾,講真,真係同普通生晒複乾冇咩分別~注:每一樣我想買ge我都會叫店員夾$20份量俾我,$20一小包足夠2個人分享
2010-06-26
$40 (其他)
  • 舊金桔
  • 甜話梅