2021-11-23
真係超級耐冇食過上海嘢,同朋友去葵廣冇掃街🤣🤣入咗去唯一食麵同菜飯呀🤩🤩🤩你睇我哋叫幾多嘢😂就知我哋餓咗好耐😂😂一人一碗,我叫咗豬扒菜飯😍😍碗飯都算大兜,都多菜粒喺入面,好耐冇食,我覺得好好食🤣🤣🤤🤤豬扒份量亦算多,都幾入味,唔韌,口感都唔錯,底下仲有堆菜墊底🤤朋友叫咗排骨擔擔麵,係招牌嗰隻,個幼麵好食👍🏻👍🏻👍🏻撈堆佢個擔擔醬,好味🤤🤤排骨亦炆到好淋,好入味,唔錯🤩🤩另外朋友介紹我食北京餡餅,佢極推介😂😂又真係幾好食,個皮唔厚,勁爆餡🤣🤤入面個肉餡好食👍🏻👍🏻我都推介🤣餃王嘅我,點會唔叫餃食🤣🤣🤣碟煎餃子冇令我失望,初頭未食以為個皮好厚,但食落係好薄皮🤩好好味👍🏻👍🏻👍🏻-無錫排骨拼唯一擔擔麵 $50 加$6 凍檸茶-香茅豬扒上海菜飯 $52 加$6- 凍檸茶-北京餡餅 $17-北京煎餃 $26
-無錫排骨拼唯一擔擔麵 $50
加$6 凍檸茶