2022-07-15 255 瀏覽
午餐之選,叫了steak menu的牛肩排180g(自己燒個時好得意地切得大舊中間冇咁熟個啲會比較韌,反而細舊啲會淋啲好食啲)、亂切牛排180g(冇試到、賣相不錯),同lunch menu的厚切牛舌(夠厚唔柴)、日式鰻魚(正常發揮)。自助區:醬料 - 自制醬油/芥末..辣醬(唔記得中間係咩)、白飯、牛肉湯 - 濃味、足料,有洋蔥、胡蘿蔔、白蘿蔔同牛肉粒)、沙律 - 今日係椰菜絲,都幾新鮮,配芝麻醬/柚子醋、檸檬水。全部都係熱石上,個石都好熱下,驚煮燶,冇影到相自助區的位置較窄,咁啱係出菜位,繁忙時間應該會出現阻塞。性價比高的一餐,4個人食左$315。地方唔算大,環境都幾企理,個姐姐見我係售賣機度影相就拎左餐牌比我地坐係度睇,亦可能我哋早去現場未多人,可以再食
現場未多人,可以再食