跟妹妹的午餐小聚 剛好有交收在附近 長沙灣很多𝑐𝑎𝑓𝑒 掃完張𝑙𝑖𝑠𝑡一次 糾結緊哈欠/ 𝕎𝕦𝕝𝕚 前者近地鐵站🚇多啲 夏天行少幾步!😂動物友善的𝑐𝑎𝑓𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑很旺場 不過2位𝑤𝑎𝑙𝑘 𝑖𝑛都好快有位 用𝑄𝑅 𝑐𝑜𝑑𝑒📲點餐 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ✿ 大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫 $𝟖𝟖:𝑐𝑎𝑓𝑒人気 上枱賣相好吸引 有把斧頭🪓刀仔比你切🤣雞扒外皮都炸得鬆脆 粉唔會好厚 同雞肉嘅比例岩岩好 夠大份 唔會好油膩 大阪燒口味好食 同窩夫🧇都好夾 ✿ 泡菜大蝦芝士奶油扁意粉 $𝟕𝟖:繼續重口味🤩泡菜芝士🧀️無得輸 夠辣夠惹味 仲有4隻大蝦🦐 ✿ 紫薯椰子🥥卷蛋 $𝟓𝟐:食完想坐多陣 仲可以食多件甜品😝個卷蛋好食🤤唔會好甜 𝑄彈口感 分咗好幾個𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟味道 不過紫薯味唔係好出 椰子味𝑜𝑘 ✿ 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $𝟒𝟐 ✿ 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 $𝟒𝟖 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · 我點的𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒轉咗𝑜𝑎𝑡 𝑚𝑖𝑙𝑘好飲 拉花美美 𝑐𝑎𝑓𝑒食物比我預期高質 份量都好𝑑𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡🤣食𝑐𝑎𝑓𝑒最驚又貴又食唔飽 蠻推薦這家🙌🏻每張枱唔會太細 環境舒適 人均~💲

· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·

✿ 大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫 $𝟖𝟖

✿ 泡菜大蝦芝士奶油扁意粉 $𝟕𝟖

✿ 紫薯椰子🥥卷蛋 $𝟓𝟐

✿ 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $𝟒𝟐

✿ 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 $𝟒𝟖

· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·

我點的𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒轉咗𝑜𝑎𝑡 𝑚𝑖𝑙𝑘好飲 拉花美美 𝑐𝑎𝑓𝑒食物比我預期高質 份量都好𝑑𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡🤣食𝑐𝑎𝑓𝑒最驚又貴又食唔飽 蠻推薦這家🙌🏻每張枱唔會太細 環境舒適 人均~💲𝟏𝟕𝟎

大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫
2023-06-25