呢間餐廳其實比我想像中好食好多, 我以為都係普通西餐.選擇首先唔算多既認真, 得一版既Menu. 呢到菜式平均係150左右首先點左和牛通粉, 其實佢和牛都好食, 但主要令我印象深既唔只係和牛, 和牛算係軟得黎易入口, 牛味濃, 但脂肪比不高, 似係a1~2和牛, 平價食和牛本身雖然係佢地主打,但最強既係整體菜式水準相當高,汁味道濃, 比例岩岩好, 容易痴全D粉, 唔會太水, 通粉口感又係岩岩好, 小小偏硬彈牙, 應該相當多人中意呢隻硬度.可以見到廚師水準相當之高.呢個係日山和牛飯, 牛本質雖然一樣但煮法唔同, 呢到係成件厚切去煮, 多汁, 彈牙,配紫菜飯十分香口, 而飯本身都有小量汁, 食落去滑而香, 另外加左個蛋撈均個飯黎食, 更滑更易入口.配返牛既濃味, 口感一流, 再一次睇到廚師水準, 呢間主要推薦原因係味道真係好食, 水準好高, 價錢不太貴,唯獨有一樣野比較可惜係我覺得份量比較少, 尤其通粉呢D唔太值錢既野而又可以填飽D肚既野應該放多D.因為好多人覺得食完唔飽唔滿足係餐廳大忌.
呢間餐廳其實比我想像中好食好多, 我以為都係普通西餐.
可以見到廚師水準相當之高.
配返牛既濃味, 口感一流, 再一次睇到廚師水準,

呢間主要推薦原因係味道真係好食, 水準好高, 價錢不太貴,
因為好多人覺得食完唔飽唔滿足係餐廳大忌.
2020-05-13