2019-09-11 1799 瀏覽
好耐未試過一家人一齊去酒店食buffet,平時搭車經過屯公,已經好想一睹帝景風采,今次終於齊人可以去帝景酒店!位置偏僻,反而適合不喜歡人潮嘅我!但竟人煙稀少到職員都吾見一個!老公開車開到酒店門口,我地落晒車之後,再慢慢起後尾箱拎架bb戰車出來;與此同時,酒店shuttle bus 亦同時到達酒店門口,頓時酒店門口有d人潮,但亦未見有concierge/保安等職員出來提供協助。我只好跑到reception問酒店車位情況,receptionist 即刻幫我打電話問,問左幾分鐘,就再問我入住定餐飲,我如實答覆後仲要等左陣先有答覆:吾可以泊室內wor,得室外!為何不直接問:請問室外可以嗎?明顯沒有受陪訓吧!室外當然沒問題!我便跑到門口跟老公就泊室外,再指示他方向,突然覺得自己做了職員!上到餐廳,setting set埋bb位,吾錯!做緊加$12多一位優惠(需提前預約和付款),食物種類得少很!是我食過最少食物的一次,我們8人中,年輕的,靠甜品飽,長輩級的,靠食米面飽肚,飲品方面,茶,水,咖啡,奶,完!刺生位置在餐廳外的走廊,怪。餐廳職員服務便不錯,有位waiter留意到老公問我有無見到辣椒醬,我

上到餐廳,setting set埋bb位,吾錯!做緊加$12多一位優惠(需提前預約和付款),食物種類得少很!是我食過最少食物的一次,我們8人中,年輕的,靠甜品飽,長輩級的,靠食米面飽肚,飲品方面,茶,水,咖啡,奶,完!刺生位置在餐廳外的走廊,怪。餐廳職員服務便不錯,有位waiter留意到老公問我有無見到辣椒醬,我還未開口未,他已答覆馬上拎來,呢點藉得讚揚!

貴為一間4星酒店,前台服務簡直可恥。
2019-09-10