2011-05-04
這晚係提早慶祝母親節﹠妹妹生日飯,父親大人唔想去咁遠,就在家樓下食呢!這間酒樓係恆安邨最好食呀!這間酒樓細細間,間局﹠坐位也舒適,我們6:45去到,得一台客,不用等位 嘩!這酒樓真係好抵食,小菜點3個送1個,通脹底下都咁平,又好味! 大千雞煲:味道係唔辣的,汁收得好乾身,不會杰杰的,好入味,配料有乾蔥,芫茜入晒汁的味道,我鐘意 魚香茄子煲:妹妹很喜歡,熱騰騰呀!好野味,撈飯一流 椒鹽多春魚:勁抵!$28 呢個真係爆正囉!好想去食多次,雖則好熱氣 粉唔厚,好脆好大條,魚又唔腥,正呀! 薑蔥魚雲煲:味道不錯,但魚雲碎了些 南乳粗斎煲:南乳好入味,又係撈飯精選 我地不知不覺點了很多煲仔菜 但確實這裡的煲仔菜真的很不錯,一家人食得好開心!預祝妹妹生日快樂!﹠ 媽咪母親節快樂呀!
我們6:45去到,得一台客,不用等位
嘩!這酒樓真係好抵食,小菜點3個送1個,通脹底下都咁平,又好味! 大千 雞煲:味道係唔辣的,汁收得好乾身,不會杰杰的,好入味,配料有乾蔥,芫茜入晒汁的味道,我鐘意 魚香茄子煲:妹妹很喜歡,熱騰騰呀!好野味,撈飯一流 椒鹽多春魚:勁抵!$28 呢個真係爆正囉!好想去食多次,雖則好熱氣 粉唔厚,好脆好大條,魚又唔腥,正呀! 薑蔥魚雲煲:味道不錯,但魚雲碎了些 南乳粗斎煲:南乳好入味,又係撈飯精選
預祝妹妹生日快樂!﹠ 媽咪母親節快樂呀!