2009-05-11
MAMI節 MAMI要返工..所以與HO提早同MAMI去食DINNER"可惜細佬沒出席"每 次 去 沙 嗲 王 食 野 ..都 會 想 叫 晒 D 野 食 .. 因 為 佢 D 圖 畫 太 吸 引 XDD"[ 事 關 本 人 好 鐘 意 睇 MENU 上 既 相 / 圖 畫 ..]XO醬炒蘿蔔糕好 味 好 味..XO 醬 好 香 ,,加 上 本 人 愛 吃 蘿 蔔 糕 .. 一 啖 一 粒 =P"不 過 今 次 多 油 左 少 少 ..HA"日式蟹粉豆腐鍋呢 個 是 新 的 嗎 ?!本 人 覺 得 麻 麻 .. 旦 MAMI 說 咁 多 樣 覺 得 最 好 味 "HO 吃 了 兩 啖 就 無 食=V="要 "不" 到 落 底 先 好 味 的 .. 就 咁 係 上 面 "不" 粒 豆 腐 黎 食.. 味 道 有 點 怪.."不" 到 落 底 就 會 有 蟹 粉 ..會 好 味 D =]唔知咩蟹肉咩西蘭花不 錯 ,, 幾 好 味 .. 清 晒 的 .. HAHAA*焗芝一口貝下 面 有 薯 蓉 .. 味 道 唔 錯.. 不 過 粒 貝 都 仲 係 咁 細 粒 ,,哈 哈!!沙嗲豚肉飯呢 到
可惜細佬沒出席"
每 次 去 沙 嗲 王 食 野 ..
XO醬炒蘿蔔糕
不 過 今 次 多 油 左 少 少 ..HA"
日式蟹粉豆腐鍋
呢 個 是 新 的 嗎 ?!
HO 吃 了 兩 啖 就 無 食=V="
唔知咩蟹肉咩西蘭花
焗芝一口貝
沙嗲豚肉飯
呢 到 既 沙 嗲 明 顯 同 出 面 既 味 道 係 有 D 唔 同 ..
YUMMY 的*
白咖哩奇趣雞飯(餐)
白 咖 哩 " 旦 MAMI N HO 覺 得 普 通 無 咩 特 別 .. 沙 嗲 較 好。
個 人 覺 得 唔 錯 .. 可 能 我 愛 吃 咖 哩 關 係 XD"
跟 餐 的 還 有 小 吃 跟 甜 品 ..
脆 豆 腐 就 是 豆 腐 ..不 過 不 失"
甜 品 是 芒 果 布 甸 .. 我 覺 得 好 難 食..食 左 一 少 啖 就 88 了 =.=
仲 叫 左 3 杯 野 飲..*
個 人 覺 得 間 唔 中 沙 嗲 一 下 .. 也 無 妨 =]
今 次 無 XO醬 送 *3*