2021-04-28
食到又臭又壓,搞到以後有D心理障礙食生腸大腸———————-一直都喜歡吃譚仔,但今次食完之後,原本掉咗就算,但唔講反出嚟嘅話,佢哋做食物嗰個人又唔知有咁嘅問題⋯⋯😰基本上麻辣係可以蓋過好多味道,但如果麻辣都蓋不過難吃嘅味道就好太鑊,唔只難吃,仲係有臭味😓😓😓😓😓—————————-❌麻辣生腸:差差差差❌❌⋯⋯算了算了算了首先講就係呢個麻辣生腸,我相信我經常去吃生腸或大腸之類食物。係第一次我食唔落口要掉咗佢,麻辣已經係一D好濃郁嘅味道,但連咁濃郁嘅味道都蓋不過生腸製作時的又臭又壓嘅味,完全一放落口就要吐出來🤮,究竟佢哋處理呢個食物時係點樣去處理,真係搞到以後我食生腸大腸都有個陰影😩——————————其他食物無問題🟪脆肉脆皮蛋米線🍜:脆肉脆爽脆,湯底夠甜,好有皮蛋香—————————-🟥香茜青🍋特飲:古靈精怪的味道,創新得嚟唔係咁配匹😓———————-以下呢D食物都吃過也提及過,所以就不再重複,仍然可以保持到水準🟧土匪雞翼:————————-🟩口水雞翼:———————-🟫麻辣豬耳:———————搞到以後有D心理障礙食呢類食物真係一D都唔簡單😓😅———————
—————————-
❌麻辣生腸:
差差差差❌❌⋯⋯算了算了算了
——————————
其他食物無問題
🟪脆肉脆皮蛋米線🍜:
脆肉脆爽脆,湯底夠甜,好有皮蛋香
—————————-
🟥香茜青🍋特飲:
古靈精怪的味道,創新得嚟唔係咁配匹😓
🟧土匪雞翼:
————————-