餐廳係由前Mamaday轉型而成,餐牌同裝修都有好多嘅翻新,但仍然保留咗搞笑玩味風格同食物質素👍🏻💪🏻 普通到無得再普通的炸魷魚圈 ($88)個名雖然講到好普通咁,但食落一啲都唔普通!魷魚圈炸得啱啱好,超香脆🤤 食落好香口!魷魚都好彈牙!💪🏻 美利堅合眾國草飼牛扒 ($198)牛扒揀咗5成熟,個牛扒嘅牛味都幾足夠,有牛香,juicy得嚟又亦都夠腍😋 同埋牛扒有配埋沙律菜、兩大塊蝦片同粟米,,蝦片勁大塊好脆,而粟米嘅調味都好食!💪🏻 辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯 ($126)泰式肉碎嘅醬汁調校得啱啱好,唔會太辣,同炒蛋蛋汁一齊撈飯好惹味😋 豬頸肉都好爽口好淋!如果個飯係炒飯底應該仲正🤪💪🏻 我黑芝麻你個牛奶、薄荷葉青檸梳打 ($52)黑芝麻牛奶嘅芝麻味道好香,而且超濃郁🤤!加埋牛奶飲都唔會好膩,好creamy!青檸梳打飲落有淡淡蜂蜜味,再配合薄荷葉同青檸帶出咗清新既感覺,酸酸甜甜幾好飲!味道:8.5/10性價比:7/10 食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5

💪🏻 普通到無得再普通的炸魷魚圈 ($88)

💪🏻 美利堅合眾國草飼牛扒 ($198)

💪🏻 辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯 ($126)

💪🏻 我黑芝麻你個牛奶、薄荷葉青檸梳打 ($52)

味道:8.5/10
性價比:7/10