餐廳: 金華冰廳
資訊:

2008-11-07 67 瀏覽
hehe因為男朋友好鍾意飲奶茶~所以就起openrice搵~搵呀搵就搵到黎啦最近就去左2次..男朋友次次都好BUY一個男WAITER既服務態度..成日都起度話佢一定識MARKETING XDDDD無可否認佢真係幾GAG幾搞笑既..D 客都似乎幾GUR佢呢~第一次去係下午茶時間..叫左個下午茶餐, 有2隻雞翼,一個蛋撻..同埋一杯野飲 另外仲叫左個唔知常餐定快餐, 豬扒飯來的, 都是加杯凍奶茶…豬扒飯不錯嘛..還叫了一個菠蘿油~ 正啊~不過都要等幾耐下..差唔多食哂其他野先有得食~ 不過真係幾好味呢*第2次去就早左D, 唔係下午茶, 如果想食少少野就有D唔知食咩咁..男朋友叫左個麵餐~我叫左個雞批,蛋撻再加杯焉鴦~哈個搞笑既待應原本話6點先有雞批..之後唔知我地真係好彩定佢呃我地話我地好彩..總之都係有雞批食啦~個人覺得個雞批幾好味~不過就唔多雞肉囉,好多洋蔥@@"焉鴦都幾好味喎~ 不過我都係鍾意奶茶多D唧..>U<
hehe因為男朋友好鍾意飲奶茶~
所以就起openrice搵~搵呀搵就搵到黎啦

最近就去左2次..
男朋友次次都好BUY一個男WAITER既服務態度..
成日都起度話佢一定識MARKETING XDDDD
無可否認佢真係幾GAG幾搞笑既..
D 客都似乎幾GUR佢呢~

第一次去係下午茶時間..
叫左個下午茶餐, 有2隻雞翼,一個蛋撻..
同埋一杯野飲[當然是奶茶啦]

豬扒飯不錯嘛..
還叫了一個菠蘿油~ 正啊~不過都要等幾耐下..
差唔多食哂其他野先有得食~ 不過真係幾好味呢*

男朋友叫左個麵餐~
我叫左個雞批,蛋撻再加杯焉鴦~
哈個搞笑既待應原本話6點先有雞批..
之後唔知我地真係好彩定佢呃我地話我地好彩..
總之都係有雞批食啦~
個人覺得個雞批幾好味~不過就唔多雞肉囉,好多洋蔥@@"
焉鴦都幾好味喎~ 不過我都係鍾意奶茶多D唧..>U<
菠蘿油