餐廳: 花斑茶社 (樂道)
資訊:

2021-09-14 693 瀏覽
🌼搬咗新舖喎🌼推介指數 ❤️❤️❤️❤️❤️樂道茶飲小店搬咗… 搬咗去隔離舖,搵唔返張相cap 返story 先,日頭張相會睇等清楚啲個門面😌新舖門面royal blue 同木系作主調,店內地方大咗,食客可以响室內等飲品啦用拎得外賣平台落單省時方便,仲有優惠!由Order、接單、製作到取餐都可以經app睇到,未行到去杯飲品已經等緊我啦😆🌼桂花烏龍 + 寒天 HKD27✨落order 時揀埋甜度,冰同加料~飲落清熱解渴,微甜啱啱好,寒天食落煙韌又低卡~花斑平靚正、選擇唔少,小店值得支持呀❣️.··👨🏻‍🍳花斑茶社 (樂道) (尖沙咀)📌尖沙咀樂道32-34號地舖
🌼搬咗新舖喎🌼
推介指數 ❤️❤️❤️❤️❤️
桂花烏龍 + 寒天

桂花烏龍 + 寒天

🌼桂花烏龍 + 寒天 HKD27

花斑平靚正、選擇唔少,小店值得支持呀❣️
👨🏻‍🍳花斑茶社 (樂道) (尖沙咀)
📌尖沙咀樂道32-34號地舖
外賣自取