2003-08-24 17 瀏覽
首先要update返d資料先. 呢度已經搬左啦. 新地址係黃大仙鳳凰新村銀鳳街22號地下. 電話: 2328-8109. openrice editor快dupdate啦.呢樹好出名係車仔麵, 每個送大約$3-4, 最低消費係$10. 地方唔係好大, 起碼係冷氣開放, 要自己排隊買麵. 我要左4個送, 有菜, 豬腸, 牛肚同埋雞翼尖. 豬腸好味, 唔un. 而且唔會有d怪味. 牛肚都幾好, 不過un左少少, 但係好入味. 雞翼尖都ok, 幾大隻. 男朋友就要左牛腩, 牛彊... 仲有d唔記得左. 佢話幾好, 特別係牛彊. 平日係冇得食, 係假日至有. 鍾意食辣可以加咖哩汁或辣汁. 個人覺得辣汁辣d, 咖哩汁就麻麻. 雖然呢度係半自助, 但係服務都好好, 多謝前多謝後. 而且?有好熟客仔. 個感覺好warm. 仲有丫, 我地去到0既時候已經係點幾, 但係都仲有早餐供應. 唔想食車仔麵都仲有其他choices. p.s. 呢度d奶茶都好飲
p.s. 呢度d奶茶都好飲