2016-03-20 105 瀏覽
今晚約左8點半先打邊爐,要就返朋友落機時間,我地2人就食小小野,太肚餓!原來McDonalds搬左,無以前咁大但都係喺個好好嘅鋪位。原本嗌6件麥樂雞,後尾叫餐,再加$2.5一包shake Shake粉,飲熱朱古力,個crew問加唔加$4加大個餐送shake shake粉,梗係no啦,我杯熱朱古力又唔係跟住加大。 等左一陣就齊order, 今次個麥樂雞做到"皮脆肉嫩",間間麥當奴都係用同一種油同一款來貨麥樂雞分別就在炸完之後有無擺左好耐都無人要,li度應該去貨好快,我盒麥樂雞都是有麥當勞水準的, 脆脆嘅炸皮咬落仲出煙的=大家都喜愛的finger food雞肉。點左甜酸醬,好味! Shake shake薯條粉不消幾下shake 已經沾滿哂每條薯條,今日只剩返和風紫菜味,成手都是充滿紫菜,唔記得仲有包茄汁未開,但其實Shake shake粉都夠哂風味,唔係成日都有Shake shake所以每次一出都必食的~裝熱朱古力個發泡膠杯隔熱都幾好,唔蕩手之餘又飲到熱辣辣朱古力,我細個時做過麥當奴知道係用朱古力醬開的,成罐Cadbury朱古力醬倒入站熱朱古力機加水沖,好滑,size大返小小就pe

6件麥樂雞餐

和風紫菜Shake  shake薯條

裝熱朱古力個發泡膠杯隔熱都幾好,唔蕩手之餘又飲到熱辣辣朱古力,我細個時做過麥當奴知道係用朱古力醬開的,成罐Cadbury朱古力醬倒入站熱朱古力機加水沖,好滑,size大返小小就perfect.
2016-03-18
5 分鐘 (堂食)
  • 和風紫菜shake  shake薯條