好鍾意「嘆住食 Time For Break」呢個名。住上環,weekend/放假無乜餐廳開,仲要我好遲9點先出去搵食,同埋我又對食有要求,食好嘢會令我心情好d。好彩搵IG黃店,再查OpenRice搵到「嘆住食」未收。兩個人叫咗兩塊扒,有埋餐湯,蕃茄湯好濃郁。西冷牛扒 USA Sirlion,百幾蚊好扺食,但好有水凖,非常厚,有口感,煑得啱啱好,個邊好香口,又鎖到肉汁,好味!!安格斯牛扒,大大塊,比西冷軟身,軟硬適中,正!!側邊d薯蓉都好好味。搵到呢間好味餐廳太好了,啱哂我呢個夜鬼。
好鍾意「嘆住食 Time For Break」呢個名。

好彩搵IG黃店,再查OpenRice搵到「嘆住食」未收。

兩個人叫咗兩塊扒,有埋餐湯,蕃茄湯好濃郁。
安格斯牛扒,大大塊,比西冷軟身,軟硬適中,正!!
側邊d薯蓉都好好味。

搵到呢間好味餐廳太好了,啱哂我呢個夜鬼。
兩個人叫咗兩塊扒,有埋餐湯,蕃茄湯好濃郁。
西冷牛扒 USA Sirlion,百幾蚊好扺食,但好有水凖,非常厚,有口感,煑得啱啱好,個邊好香口,又鎖到肉汁,好味!! 安格斯牛扒,大大塊,比西冷軟身,軟硬適中,正!! 側邊d薯蓉都好好味。
2019-10-26
  • 西冷牛扒