2010-07-15 352 瀏覽
睇完戲搵野食,原本想食彪哥既,但因為傻baby想睇波但彪哥冇直播所以選左樂翠園...但食完好後悔囉~原因係不老實!!!兩人點了白飯兩碗汽水兩枝嗜嗜雞煲味濃足料,豬肝炒得過熟變得好鞋口~雞普通!蠔餅蠔的比例好少,似食粉漿多d而且十分油膩,食完第一啖已經成口油~師傅最後冇用大火將d油逼返出黎,結果食到成口油,做得十分之差呀!!!黃金蝦一客十隻,咸香味不足但蝦好彈牙~呢餐不過不失,但我覺得佢做生意好唔老實~原因係點菜時我係menu上睇到黃金蝦係$78,所以我點左,到我食完埋單之後個男侍應收我地成360幾蚊,我地覺得好奇怪,點解咁貴既,細問之下黃金蝦佢收我地$156!我問佢點解唔係$78,個男侍應話我地點既係海蝦而唔係基圍蝦!嘩,我話咁都得呀,我order果時你又冇同我講明有海蝦同基圍蝦兩種之分,到我食完你先咁講,任你up姐...個男侍應當時係冇出聲的!!!好唔老實!!!以後都唔會幫襯!!!!!!!d野食又唔係特別好食!!!!
兩人點了
白飯兩碗
汽水兩枝
嗜嗜雞煲
味濃足料,豬肝炒得過熟變得好鞋口~雞普通!
蠔餅
黃金蝦
一客十隻,咸香味不足但蝦好彈牙~
嗜嗜雞煲
唔老實的黃金蝦
成口油的所謂蠔餅!
  • 一肚氣
  • 唔老實