2019-07-22 63 瀏覽
呢間摩洛哥菜好食🇲🇦-上次介紹咗一間中東餐廳🤗估唔到都咁受歡迎😬但其實我覺得呢間好食啲哈哈😈不過其實呢間摩洛哥餐廳係埃及人開嘅😂好似係😎【Moroccan Pumkin Soup】$70 濃稠到好似南瓜蓉咁🎃飲完都飽咗一半😂【Crispy Prawns】$78 其實呢個係沙律嚟㗎🥗不過個蝦真係炒得幾香嘅🍤亦都冇咗另一間調味過重問題😌【Moroccan seafood paella】$210 呢個海鮮焗飯好食💁🏻‍♀️比起係外國食好味好多😌係外國冇電飯煲(?)好多時都會生米咁🙃【Mediterranean grilled tiger prawns 】$205 燒大蝦都幾大隻😛( 咳咳,好似講緊廢話咁🧐)醬料調味都幾好食👻因爲上次係另一間岩岩食完好多Tajine👳🏾‍♀️所以今次食下其他野💁🏻‍♀️可能因為叫嘅野食唔同,感覺上就唔係好有北非嘅感覺🤷🏻‍♀️不過係仲好食嘅👯‍♀️-兩款cocktail的酒味較重🥂【Sandy strawberry 】$70【Arabian Nights】$70 但都係偏清新酸酸甜甜的🍹=========================Le Souk地址:G/F, 4
呢間摩洛哥菜好食🇲🇦
但都係偏清新酸酸甜甜的🍹
=========================
Le Souk
地址:G/F, 4 Staunton Street, SOHO, Central
=========================