3天前
Lost Stars進駐K11 Art Mall 之後嘅週末夜晚 可以約朋友嚟聽歌 relax一下🎤🥁 今日先嚟食個brunch🍽️-🐟香芒魚柳配北非小米沙律🌽墨西哥烤玉米Set嘅選擇多 煎魚柳配鮮芒果粒🥭 健怡低卡 加埋小米沙律cous cous 同追加嘅烤墨西哥玉米🌽做餐前小食 飽肚又健康😊-☕️Flat white🍹Sparkling Hojicha呢兩杯一熱一凍嘅飲品 比預期中有水準👍 我以後多一個落腳點嘆咖啡啦☺️-🍔香芒魚柳漢堡包炸魚柳外脆內軟 以芒果汁代替沙律醬 味道濕潤 甜中有酸幾得意 thick cut薯條🍟好好食-🍨Matcha affogato🍨Coffee Affogato抹茶倒入雲呢拿雪糕之後 苦澀味大大減低 剩低嘅茶香同雪糕甜 糅合得唔錯 飲完flat white唔夠喉 再嚟多一個coffee affogato 咁先可以滿足到咖啡控嘅我🤗
🐟香芒魚柳配北非小米沙律
🌽墨西哥烤玉米