2020-06-15 1512 瀏覽
又搵到間良心小店, 新蒲崗Wanna Eat未入門口已大大隻字寫住提供八折優惠予醫護人員!! 咁有heart,點都要試下啦!啱啱尋晚比我家小姐激嬲咗,今晚緊係要同老公出去撐下枱腳慰勞下自己!新蒲崗難得一見裝修雅緻小店,店員態度慇懃,全部都係後生仔,年輕人活力十足,睇得出好用心經營。 餐牌選擇好豐富!焦點飲品:富士山未入門口已被富士山吸引,一杯好鬼靚的檸檬梳打,一嚟到已知道要攪勻先飲,但靚到真係唔捨得郁佢,底部甜,上面係梳打,加埋Cream同埋爆炸糖响面,一攪落去爆炸糖落咗去即火山爆發咁漲哂出嚟,好鬼過癮,我覺得味道幾清新幾好味,唔錯唔錯!講返主菜先~我地2個人叫咗2個主菜加一個小食:👉🏻櫻花蝦雞樅菌炒粉絲必食推介,足料惹味,夠鑊氣。之前以為呢間店只食西餐,估唔到仲有其他中式野~粉絲份量足,以XO醬炒香口美味,配料勁多,推介呀~!👉🏻四季手工薄餅老公好鐘意食pizza,叫咗個四季Pizza,手工薄餅同機制真係好唔同,個皮真係鬆軟得多,配料有蘑菇,橄欖,火腿及三色椒,口感豐富,好好味,份量超大,我地2個人都食唔哂要打包拎走,比老公第二日食個勁好味早餐!👉🏻黃金雞柳以咸蛋包住雞柳脆炸,超開胃

焦點飲品:富士山

講返主菜先~我地2個人叫咗2個主菜加一個小食:

👉🏻櫻花蝦雞樅菌炒粉絲

👉🏻四季手工薄餅

👉🏻黃金雞柳
以咸蛋包住雞柳脆炸,超開胃小食,炸起熱辣辣,好入味,搞到我食唔停口,勁邪惡小食!

👉🏻柚子豆腐
食咗個咁heavy的雞柳,當然要食返個清清地平衡下,豆腐配上柚子好清新,我個人非常偏愛的豆腐,推介!

小食座位不多,如果大家想試,真係要早小小打去訂位啦~
2020-06-13
  • 富士山