2022-09-28 55 瀏覽
Baked tuna fish penne with cheese in cream sauce 芝士焗忌廉吞拿魚長通粉 $99個main course 免頭嘅長通粉焗到脆脆地,裏面有大量吞拿魚碎🐟、mushrooms 🍄同埋可以拉到絲嘅芝士蓉🫕,因為好多芝士嘅關係味道有少少鹹,但係好飽肚性價比高!Honey mustard chicken wings 🍗🍯 蜜糖芥末雞翼 $65芥末醬炸雞翼好正啊,有千島醬感覺嘅Wasabi醬汁酸酸甜甜,令雞翼食落去更加開胃,側邊仲有啲新鮮沙律跟🥗,係個唔錯嘅snack Mocha with Oreo chips Oreo 碎朱古力咖啡 (R) $54Cheese from oolong tea 🍵 芝士奶蓋烏龍茶(L) $52左邊嘅芝士奶蓋茶免頭多咗啲健康嘅胚芽粉,成杯烏龍茶嘅味道偏甜,撈勻一齊飲可以中和芝士奶蓋嘅肥膩感🧀,右邊嘅oreo 朱古力咖啡有好多曲奇碎喺面頭🍪,牛奶味濃郁嘅咖啡唔會太甜🥛,最底層仲有啲朱古力sauce 🍫

蜜糖芥末雞翼 $65