平時做完運動有時都中意飲番杯珍珠奶茶🧛‍♂️ 見到元朗呢間新開嘅春風撞奶台式飲品舖杯撞奶賣相好似幾飲得下!🧛‍♂️🧛‍♂️ 就買左兩杯氹下女朋友🧛‍♀️🧛‍♂️要左杯黑糖青蛙撞奶同古早黑糖珍珠奶茶比女朋友 落左order都好快就有得攞🧞‍♂️好有效率!黑糖青蛙撞奶顏色真係好靚好似雲石咁🧚‍♂️望落一啲都唔稀!唔怕溝左野🧞‍♂️ 第一啖飲落糖漿已經好甜好有黑糖味 溝均之後甜度就岩岩好(因為叫咗多冰🧚‍♂️)珍珠就好有口感 外軟內實!最怕食到啲煮到淋哂既🧟‍♂️ 呢間就very good!古早黑糖珍珠奶茶真係有啲咖啡香 係正宗台灣古早味先有既味道 唔錯!不過女朋友都係攞左我杯黑糖青蛙撞奶黎飲 話中意個香甜撞奶味多啲哦🧛‍♀️🧛‍♂️

黑糖青蛙撞奶

古早黑糖珍珠奶茶
5 分鐘 (堂食)
$25 (宵夜)
黑糖青蛙撞奶
古早黑糖珍珠奶茶