2021-01-03 58 瀏覽
原本以為有得book枱點知因為想book嗰日係紅日所以職員話只能walk in好在當日唔算等咗好耐但有限聚令 所以都同朋友分咗兩張枱膽粗粗叫咗杯凍Popcorn Latte估唔到又幾得意喎上面有幾粒爆谷浮喺面咁 配埋latte都幾有趣 可以一試 唔伏朋友就叫咗Maple Latte正正常常 都幾滑跟住仲叫咗呢個Fruity Black Sugar Earl Grey Waffle 陣earl grey味都好出 配埋黑糖漿又估唔到咁夾啲生果好新鮮 都好甜配埋個雪糕 食完會好開心比想像中大份少少朋友叫咗New England All day breakfast佢話好好食個煙肉一啲都唔會乾 唔會整到豬肉乾咁另外兩個朋友都叫咗Burger一個叫咗Flat White但佢唔鍾意陣肉桂味一個Cappuccino 正正常常都幾香見佢哋兩個男仔食burger都食咗好耐份量真係好多有配埋薯條 都幾脆疫症期間話用膳時間限60分鐘但我哋未食晒都冇趕走我哋如果唔係紅日去嘅話應該係可以靜靜地慢慢傾下偈嘅cafe但Coffee Talks呢間嘅食物水準真係唔錯真係好值得支持嘅黃店
原本以為有得book枱

應該係可以靜靜地慢慢傾下偈嘅cafe
但Coffee Talks呢間嘅食物水準真係唔錯
真係好值得支持嘅黃店

2020-12-25
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節