東京街已經唔係我第一次食。 說實話, 由佢好耐之前告急 只係打算去幫襯支持下, 到一試難忘, 之後一有機會就借D依去買黎食, 佢真係性價比超高。12件壽司 $68蚊, 仲要件件都大大舊, 唔係爭X size。而且每件壽司上面既配料又唔係hea 你, 有帶子,有左口魚, 大家食開壽司都知呢D料係咩價錢, 你去出面大件夾抵食既 銅鑼灣/ 東大街既 隨您X意都真係做唔到 $5.7 @ 有呢個CP值~~ 係...我係D好睇CP值既人, 有D餐廳收你 $500@ 但D薯條係凍既, 個環境點好都冇用, 係咪? CP 係price–performance ratio, 好講你比既$$ 係唔係值回票價。SOR...講得有D遠...但如果你繼續睇我D食評, 我係以CP值 & 自己既味覺黎比分.我鐘意呢到既火炙壽司, 因為佢唔係一般既火炙, 而係有D 壽司加左芝士, 有D有美奶滋~ 你可能會覺得浪費左件壽司或者件刺身, 呢個就係重點,佢地火炙得岩岩好! 唔會過火,  比較肥美, 魚油多既魚類好似左口魚咁燒完係另一個層次, 再加上好細膩既芝士同埋佢既焦香~ 真係好滿足。個Set有2件唔同既油漬三文魚, 油漬

個Set有2件唔同既油漬三文魚, 油漬完肉質更滑, 更有魚味, 建議唔哂點豉油直接食, 正!

不過我要warn warn大家, 佢真比較膩~  而且等候需時, at least 15-20分鐘, 可能打電話去叫定先比較好,~  我3個定食set都試過哂, 最念念不忘都係 set 2 火炙壽司
20 分鐘 (外賣自取)
  • 壽司定食2