2019-12-18
今晚來荔枝角呢頭行街,係網上見到呢間餐廳裝潢好有文青,所以就前往食晚餐,一入到來就見到好多聖誕裝飾,有一邊牆身有花花裝飾,充滿少女心😍加上座位好闊落,所以坐得好舒服,適合同三五知己或者情侶慶祝💕食物方面質素好高,我地前菜叫左鮮蝦芒果🥭沙律,好開胃,鮮蝦都鮮甜加上上面有片片杏仁片,有口感又好清新,好開胃。 主菜叫左帶子泡菜義大利麵,感覺好新穎,味道好有驚喜,原來泡菜同義大利麵好搭,我地叫左微辣,對於唔食得辣嘅我來講,感覺不太辣,剛剛好,帶子都好鮮嫩,香煎帶子煎得剛剛好,好味道。 另外我地仲叫左烤春雞,味道超讚😍雞肉不會鞋,好嫩滑,配菜都非常出色,食得出係經香煎過嘅蘿蔔,青瓜同小粟米,好香口,好爽口。小食方面我地叫左芝士肉醬焗薯皮,好好好味道,脆口嘅薯皮包住濃郁的芝士肉醬,有好少好少的薯蓉,好味道。下次會再來幫親,性價比超高,食物好味仲可以享受埋個環境
下次會再來幫親,性價比超高,食物好味仲可以享受埋個環境