餐廳: 華星冰室 (西洋菜南街)
資訊:

2020-03-07 853 瀏覽
只要你喺香港人,都冇一個人唔會唔識華星冰室! 抗疫嘅日子有好多醫護人員走在最前線為香港人服務, 真係好感激華星冰室可以有呢個醫護人員半價優惠嘅計劃,全日任何嘅時間都有半價! 的確幫我哋可以打打氣! 奶茶香滑奶味香濃係茶餐廳嘅必飲之選! 叉燒炒蛋味道都唔錯,聽說佢哋嘅叉燒係自己製造嘅!Yummy! 呢個雞髀滑蛋飯再配咖哩汁嘅lunch,如果冇半價我都覺得好抵食, 更何況半價呢! 雞髀夠曬熱,生炸雞髀唔係度度都有得食, 再配上佢哋嘅咖哩汁,加上薯仔好入味,正! 全部員工都有戴上口罩,而且環境非常清潔,令你食得安心又放心!

奶茶香滑奶味香濃係茶餐廳嘅必飲之選!