2013-03-03
經常在此出沒,已吃過這間無數次,但經常受氣,為何還會繼續選擇在此吃,因為~果一帶無得選擇!今早在此叫了兩份早餐,分別百搭早餐(火腿+腸仔+餐包),歐陸式早餐(炸豬扒+司華力腸+焗豆+餐包),一杯熱檸茶及凍奶茶。下單時間約10:45,出單為10:50,百搭早餐送到枱面約10:58,吃完一份早餐,還未有餐茶。追單後,才送上一杯凍奶茶,過多4分鐘才送上熱檸茶,此時為11:10歐陸早餐還未到,當然繼續追單其間,還有其他人入內進食,服務員還問幾多位,有位,入黎啦。心想,你order都做唔切,叫人入黎有咪用呢?最後11:15才送上最後一份早餐。一間茶餐廳,做一個餐要等成20分鐘以上,未免太失望啦!一間茶餐廳,最重要及最搵錢嘅餐茶,要等10分鐘以上,怎開茶餐廳?試過一次,早15分鐘打電話叫定一分三文治餐,到步後餐還未出,等多7分鐘還未有,最後因趕時間,餐還未取氣沖沖地走了。由於真係幾獨市,又有好幾次打去落order,個服務員好經常都叫~等等~hold起電話成2分鐘,有耐性咪等吓囉,感覺佢都唔休做咁。。。一間食市,幾好食有鬼用?服務態度超差,啲餐又遲出,點去!!!希望唔好再容許自己再去食,雖然佢係獨市
最後11:15才送上最後一份早餐。
一間茶餐廳,做一個餐要等成20分鐘以上,未免太失望啦!