餐廳喺旺角開業8年,主打本地手工啤同進口啤酒,仲有特色Fusion菜同餸酒小食,菜式偏濃味香口,同啤酒係絕配~裝潢走型格有個性嘅工業風,以水泥牆身、木枱凳同黑板營造型格感覺~呢到嘅店員會細心講解同推介菜式,再根據你嘅口味配搭手工啤酒,第一次嚟嘅體驗非常之好😆!水吧位好靚好特別,坐吧位打卡都唔錯~上面有黑板寫住每日唔同款式嘅本地手工啤/進口啤酒,仲有board game可以玩,啱晒一班朋友聚會/Happy Hour,一邊飲啤酒一邊玩🤭。9️⃣Kupzzy In Time | hEROES 英雄啤⭐️⭐️⭐️⭐️以茉莉綠茶釀製嘅小麥啤,有花果香味,同任何菜式都係perfect match,非常易入口之餘,味道上仲好有層次感~1️⃣2️⃣2 Scoop Sorbet | Behemoth | New Zealand加入咗熱情果同芒果釀製嘅酸啤,有濃郁嘅果香氣,外觀上好似芒果汁😆,酸酸地好順口,飲落非常舒服 啤酒,而且酒精度數較低,相信女生一定鐘意~蔥油漬蠔⭐️⭐️⭐️⭐️以自家製黑啤汁煮廣島蠔,超入味,配有炸薑蔥油漬。一碟有4隻廣島蠔,鮮甜厚肉,質地較實,係一道超正既餸酒小食~炸茜漢堡⭐️⭐️⭐️⭐️芫茜控見到一定會試(即係我

蔥油漬蠔⭐️⭐️⭐️⭐️

炸茜漢堡⭐️⭐️⭐️⭐️
芫茜控見到一定會試(即係我)🤭,個芫茜山果然好震撼,多到滿瀉嘅程度,炸過嘅芫茜囗感有啲似紫菜,仍然保留到濃郁芫茜嘅香味,而且完全唔會乾;用上本地免治牛嘅漢堡肉好厚身,牛味特別濃郁,大約五成熟嘅牛肉漢堡包住流心芝士,肉汁豐富;仲配有車打芝士、蒜蓉沙茶蛋黄醬同牛白肉粒,一啖burger,一啖啤酒🍻,爽呀~

椒鹽浦BOY⭐️⭐️⭐️⭐️
以厚切法包配啤酒醬炸蝦、椒鹽同蝦米辣椒蛋黄醬,味道絕配之餘賣相100分😍~值得一提嘅係炸蝦大大隻,有5-6隻,份量毫不吝嗇👍🏻,法包內仲有涼伴捲心菜,清新開胃解膩~
2023-05-07
  • 炸茜漢堡