2024-09-25 263 瀏覽
放工之後,最想做就係搵個地方食下野,舒緩下工作壓力。而朋友話想好似日本人放工,感受一下日式居酒屋的氛圍,於是乎就搵左間網上好評的居酒屋。一入門,就感受到店員熱情招呼,仲有就係個裝修都好日式,個感覺好似去左日本咁,瞬間放鬆左落黎。$168 2小時暢飲坐底無耐,店員話而家做緊$168任飲2小時啤酒或清酒!呢排工作壓力實在太大,咁我梗係唔客氣要飲下啤酒舒緩下。平日驚喜優惠另外,店員話推出左晚市85折優惠,咁我地就好唔客氣咁叫多左幾碟小菜。 和風炸雞炸雞外皮酥脆,肉質鮮嫩,蘸埋個沙律醬,一啖雞肉,一啖啤酒,真係非凡享受 土佐豆腐豆腐外層鬆脆,內裡滑嫩,豆味濃郁,搭配特製的醬汁,好味免治雞肉棒免治雞肉食落有小小軟綿感覺,沾上蛋汁juicy得嚟帶點爽脆 豚肉豆苖卷豚肉卷入面有大量韭菜,大大嚿,外層食落好有肉汁,到入面韭菜,咬落好爽脆月見燒飯團 香濃的蛋汁沾上香脆的飯團,再包住紫菜,一啖放落口,脆口得來食到蛋黃Juicy,味道口感層次豐富 精選火炙壽司拼盤6件拼盤六件唔同火炙口味壽司,可以滿足我同朋友唔同喜好。每一件食落去,慢慢融化,火炙的香氣同食材鮮味完美融合呢一晚除左食得開心,仲有就係飲得盡興,

$168 2小時暢飲

平日驚喜優惠

和風炸雞

土佐豆腐
豆腐外層鬆脆,內裡滑嫩,豆味濃郁,搭配特製的醬汁,好味

免治雞肉棒
免治雞肉食落有小小軟綿感覺,沾上蛋汁juicy得嚟帶點爽脆

豚肉豆苖卷

月見燒飯團

精選火炙壽司拼盤6件

呢一晚除左食得開心,仲有就係飲得盡興,唔駛下下就住。

2024-09-23