2023-08-18 42 瀏覽
先黎一份自家製餐包❤有,香草 竹炭 芝士條等等,一黎到件件都夠哂溫熱,每份包包塗小小牛油已經好香好好味。香芒蝦沙律😋絕對係開胃沙律,酸酸甜甜既芒果同醬汁配上爽口彈牙既大蝦,正!香煎加拿大帶子沙律❤有三粒香煎微焦超大粒帶子再加上面頭有蟹籽,配埋沙律菜 芒果粒 同 勁好味既甜酸岩岩好既蕃茄莎莎,好滿足!✨ 焗酥皮龍蝦湯👅香脆可口既酥皮,湯既口感香滑,食到有龍蝦肉,啖啖都有龍蝦香味,鮮味濃郁非常滿足。香烤澳洲羊架 芥末籽燒汁❤每枝羊架肥瘦岩岩好,肉質結實,脂肪分佈均勻,烤炙過後羊味香味四溢,肉質粉嫩,足足有成3件,仲有薯仔等配菜,點小小芥末籽燒汁,一d羊羶味都冇。海膽雞卷意大利飯❤意大利飯口感黏而不軟,硬中帶稔,粒粒綿滑飽滿,夾埋鮮甜海膽同濃淡岩岩好既醬汁,結實得黎又帶點嫩滑既雞卷肉感,香味同口感昇華哂。提拉米蘇🥰俾我一個人KO哂,奶油口感香滑,唔太膩,好滿足。另外,叫左2杯無酒精飲品,Fruit Gathering😀就有芒果 + 蘋果 清新微甜。Berry Delight😌就有Strawberry + Cranberry 甜中帶酸。

提拉米蘇🥰俾我一個人KO哂,奶油口感香滑,唔太膩,好滿足。

另外,叫左2杯無酒精飲品,