2016-12-13 1332 瀏覽
今日收工想食牛扒,但去到荃灣都10點幾!商場既食肆都收哂工,想搵間食扒都唔係咁易,最後醒起歌德餐廳,一定有得食!入到餐廳,今日有波睇,都坐左好多人,但侍應人手不足,無人帶位!諗住求其搵張無人既枱坐低就算!點知坐左落去先有侍應問我地睇唔睇波,唔睇波就帶我地去拎一到坐!咁唔該一早就搵個侍應係門口附近做野同帶位啦之後我地叫左兩個set!朋友叫左牛肩柳,我就叫左個牛柳!有餐湯有前菜!我地叫左個焗田螺同青口!兩樣調味都一樣有d洋蔥,蒜蓉咁,味道都算濃,都唔錯既!牛柳同牛肩柳都ok!有d厚度,唔會太薄,份量足,唔會太靭,唔會太乾!不過不失!整體都ok既,但真係環境乾淨有待改善!同埋人手不足問題!我地落單揮手都無人黎!野飲比少支飲管我又係叫唔到人,我朋友自己出去攞!叫埋單又係,揮左好耐手先有人黎!
咁唔該一早就搵個侍應係門口附近做野同帶位啦

兩樣調味都一樣有d洋蔥,蒜蓉咁,味道都算濃,都唔錯既!

宵夜