2014-07-22 4111 瀏覽
由於星期6既關系,我一早以經book左枱,我又想我同女友坐得開心啲叫佢比較静的枱,佢地都好樂意!其實la table位置不多,但係都有5張靠牆枱。起初以為係新餐廳。。去到先知道,原來只係改左名,(以前叫名仕餐廳) 都係法餐為主可能我地實在太肚餓了,等不到佢幫我上 凱撒沙津,我以經走左去自助吧前,拎左唔小刺身 睇落好新鮮 雖然款式唔多,不過想食的總算有,三文魚 帶子 吞那魚 北寄貝等等。食完刺身 沙津 到食海鮮盤。。竟然有龍蝦 仲要不停加。。絕對唔會無得食。值得一讚 的確不錯,而面包蟹 有勁多膏 超滿足,食左一侖前菜。我地就上湯。好好彩果日係磨菇湯。。超級香濃足料。。正。到了主菜 我地都安排左肉眼扒 7成熟 因為怕見到血所以要熟d. 哈哈,點知 竟然煎到剛剛好 ,唔會又硬又乾低讚。加埋杯紅酒真係無得頂。到最後當然甜品時間。有水果 朱古力 曲奇 十多款小蛋糕,我的最愛就係芒果拿破侖 同蕉糖燉蛋 食左幾個。最後加埋杯即磨咖啡。即時大滿足哈哈 總括野食同服務都幾好上湯上菜又唔會太急。野食就大部份都唔錯!行開尖沙咀又有時間可以值得試一試👍

到最後當然甜品時間。
總括野食同服務都幾好
上湯上菜又唔會太急。野食就大部份都唔錯!

行開尖沙咀又有時間可以值得試一試👍
題外話/補充資料: Hsbc 白金卡 有7 折優惠
2014-07-05
用餐優惠
信用卡優惠
  • 凱撒沙律,紅酒繪牛尾